El lluç

El lluç. com preparar-lo 10 vegadas

Nº:
45
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788494179129
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-941791-2-9
Pàgines:
19
Enquadernació:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
idioma:
CATALAN
Ample:
200
Alt:
100
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Productes de mercat

Aquest és un dels peixos tradicionalment més usats en la cuina. Forma part del grup de peixos magres o blancs amb un alt contingut en aigua,  proteïnes i àcid f.lic, baix en greix i una bona font de minerals com  ara calci, f.sfor, magnesi, sodi, iode i potassi, a més de vitamina A, B1, B2 i B6, entre altres importants valors nutricionals. El lluç és un producte que es prepara amb molta facilitat i que es pot cuinar de moltes maneres diferents: al vapor, fregit, guisat, arrebossat i al  forn.

Matèria a Librerias Nobel.es

Sd edicions a Librerias Nobel.es