la pasta de full, com preparar-les 10 vegades

la pasta de full, com preparar-les 10 vegades

Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788412531664
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-125316-6-4
Pàgines:
24
Enquadernació:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
idioma:
CATALAN
Ample:
150
Alt:
210
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
PRODUCTES DE MERCAT - CAT

«Amb la pasta de full ens passa com amb moltes altres coses de lÆàmbit gastronò- mic: quan volem parlar-ne i explicar-ne lÆorigen ens topem amb tot un reguitzell dÆexplicacions a mitges, dubtes, llegendes i mites que fan molt difícil, per no dir impossible, afirmar dÆuna manera categòrica que la pasta de full  la va inventar tal  persona o ens ha arribat de tal lloc o de tal altre»

Matèria a Librerias Nobel.es

Sd edicions a Librerias Nobel.es