Fusion chocolat

Fusion chocolat. Le chocolat dans la cuisine

Editorial:
Montagud editores
EAN:
9788472121164
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-7212-116-4
Pàgines:
300
idioma:
FRANCES
Ample:
200
Alt:
200
Disponibilitat:
DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)
Col·lecció:
SIN COLECCION

45,00 €

IVA inclòs
Comprar

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

Matèria a Librerias Nobel.es

Montagud editores a Librerias Nobel.es

  • El Celler de Can Roca CCR
    Titulo del libro
    El Celler de Can Roca CCR
    Roca, Joan
    Montagud editores
    CR -la obra magna de El Celler de Can Roca acomete en conjunto y con alma multidisciplinar la obra del restaura...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    175,00 €

  • TODOS LOS SABORES DEL CHOCOLATE
    Titulo del libro
    TODOS LOS SABORES DEL CHOCOLATE
    Bellouet
    Montagud editores
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    39,00 €

  • ANARKIA
    Titulo del libro
    ANARKIA
    Roca Fontané, Jordi
    Montagud editores
    No disponible

    95,00 €

  • SWEETOLOGY
    Titulo del libro
    SWEETOLOGY
    Rodriguez Guerola, Josep Maria
    Montagud editores
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    120,00 €

  • Cuisine pour cocktail
    Titulo del libro
    Cuisine pour cocktail
    Botella González, Tony / Etienne, André
    Montagud editores
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    65,00 €