Ballymaloe Desserts

Ballymaloe Desserts. Iconic recipes

Nº:
FOOD-COO
Editorial:
Phaidon
EAN:
9781838665272
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-1-83866-527-2
Pàgines:
288
Enquadernació:
TAPA DURA
idioma:
INGLES
Ample:
270
Alt:
205
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
00

Matèria a Librerias Nobel.es

  • Los mejores postres de ines ortega
    Titulo del libro
    Los mejores postres de ines ortega
    Ortega Klein, Ines / Ortega, Simone
    Rba
    En este libro encontrarás recetas clásicas de postres y tartas que han  resistido el paso del tiempo y las&nb...
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    19,00 €

  • Ensaladas
    Titulo del libro
    Ensaladas
     
    Susaeta ediciones
    No disponible

    18,00 €

  • El salmó: Com preparar-lo 10 vegades
    Titulo del libro
    El salmó: Com preparar-lo 10 vegades
    Nº 32
    Jokiaho, Jari
    Sd edicions
    En aquest llibre Johakiro ens ensenya la tècnica tradicional i casolana de fumar el salmó i ens ofereix 10 in...
    No disponible

    6,95 €

  • TOFONA,LA - CAT
    Titulo del libro
    TOFONA,LA - CAT
    Nº 15
    ROVIRA ORIOL
    Sd edicions
    Oriol Rovira, del restaurant Els Casals de Sagàs, al Berguedà, ha estat Millor Cuiner Jove de l'Any 2004. Al ...
    No disponible

    6,95 €

  • La cocina de las estaciones
    Antic
    Titulo del libro
    La cocina de las estaciones
    Giuliana Bonomo
    Editorial everest
    Receta tras receta, estación tras estación, este libro propone un itinerario gastronómico a la largo de todo...
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    19,95 €

Phaidon a Librerias Nobel.es