La pastisseria de Tano

La pastisseria de Tano

Editorial:
Tandem
EAN:
9788481311129
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-8131-112-9
Páxinas:
92
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
210
Alto:
280
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Cuina

98 receptes per a quatre estacions. Compendi de la millor pastisseria de Tano, el gran cuiner de Gandia.

Materia en Librerias Nobel.es

  • La cuina del calçot (4a edició)
    Titulo del libro
    La cuina del calçot (4a edició)
    Joan Jofre i Agustí Garcia
    Cossetania edicions
    El nom del calÇot es troba indefugiblement lligat al de la calÇotada, peró quan hágiu acabat de llegir el l...
    No disponible
  • La cuina del conill
    Titulo del libro
    La cuina del conill
    MORELL, JOSEP M.
    Pages editors
    Prop d'un centenar de receptes de conill omplen aquestespágines. Un llibre dedicat exclusivament a una bona ca...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    12,00 €

  • Dulces recuerdos
    Titulo del libro
    Dulces recuerdos
    Nº 8
    Martínez, Mª José
    Copelia
     Con su nuevo recetario, Las Recetas de MJ, nos propone una doble  ruta a través de nuestra repostería t...
    No disponible

    22,50 €

  • Platos unicos
    Titulo del libro
    Platos unicos
    AA.VV
    Parragon books ltd
    No disponible

    7,95 €

  • LA COCINA UNIVERSAL
    Antigo
    Titulo del libro
    LA COCINA UNIVERSAL
    Nº 97
    BAJRAJ, GRACIELA
    Alianza editorial
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    26,00 €

Tandem en Librerias Nobel.es