La cuina dels fumats

La cuina dels fumats. 250 receptes

Nº:
15
Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788413560212
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-1356-021-2
Páxinas:
160
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
155
Alto:
160
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Escudella

AUTOR DE _LA CUINA DEL CALÇOT_, POPULAR LLIBRE SOBRE EL FAMÓS CALÇOT PUBLICAT PER PRIMERA VEGADA L'ANY 1997. EL GENER DEL 2006 SE'N VA PUBLICAR AL CINQUENA EDICIÓ A COSSETÀNIA EDICIONS. «_Avui, amb les tècniques més depurades i els productes millor preparats, els fumats han esdevingut un element imprescindible de les nostres gastronomies. Si el món es globalitza, la cuina també ho ha de fer, no? En aquest llibre, hi trobareu fins a 250 receptes, primordialment d'entrants, amanides o tapes, amb fumats molt diversos: junt amb el predomini del salmó i del bacallà, també hi són presents la truita de riu, l'arengada, la tonyina, el peix espasa... en forma de fumat. Completen  el receptari un capítol de bases (pasta, mandonguilles, mantega...) i  un altre de salses._» (Del pr.leg de Francesc Murgadas) * Aquest llibre dona idees variades de com cuinar i combinar els aliments fumats, entre els quals el salmó, el bacallà o la tonyina, en forma fumada, són dels més coneguts. * Més de 250 receptes senzilles, ràpides i fàcils de fer (amanides, entrants, tapes), amb apartats extres de bases i salses.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

  • PASTA - RECETAS SABROSAS
    Antigo
    Titulo del libro
    PASTA - RECETAS SABROSAS
    STACEY,J.
    978-1
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    9,95 €

  • Postres veganos fáciles
    Titulo del libro
    Postres veganos fáciles
    Nº 20
    Paula Martínez Buil
    Almuzara editorial
    Un libro muy dulce y hecho con mucho cariño dirigido a aquellos que quieren descubrir los secretos de la repos...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    17,95 €

  • Helados, chocolates, yogures, espumas, mousses y smoothies
    Titulo del libro
    Helados, chocolates, yogures, espumas, mousses y smoothies
    Marie Massiet Du Biest, Anne-Cécile Fichaux et Jerôme Odouard, Julia Manzat, Carole Legrand
    Tikal ediciones
    Los helados son una invención antiquísima de los chinos. Desde entonces, no han dejado de crearse delicias du...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    10,95 €

  • Les verdures i hortalisses de Menorca, com prepara-les 11 ve
    Titulo del libro
    Les verdures i hortalisses de Menorca, com prepara-les 11 ve
    BARBA I ALBÓS, VEVA
    Sd edicions
    «La gastronomia de Menorca és el resultat de la seva hist.ria i de les  cultures que han deixat petjada a lÆ...
    No disponible
  • COCINA DULCE CON SLOW COOKER
    Titulo del libro
    COCINA DULCE CON SLOW COOKER
    Miranda Arbizu, Marta
    Larousse
    Después de la magnífica acogida de su primer libro, Slow cooker. Recetas para olla de cocción lenta, Marta M...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    20,50 €

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es

  • Guia d'ocells per a nois i noies
    Titulo del libro
    Guia d'ocells per a nois i noies
    Nº 4
    Dols Campanera, Coia
    Cossetania edicions
    2A EDICIÓ AQUESTA GUIA VOL SER LA MILLOR EINA PER ENDINSAR-SE EN EL MÓN DE L'ORNITOLOGIA, DE FORMA ENTENEDORA...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    19,50 €

  • Per molts anys, arlet!
    Titulo del libro
    Per molts anys, arlet!
    AA.VV
    Cossetania edicions
    Avui estás de sort! Es el teu aniversari! T'ho passarás pipa celebrant-ho amb la família, els companys d'esc...
    No disponible
  • Cuintes
    Titulo del libro
    Cuintes
    Nº 100
    Solé i Torné, David
    Cossetania edicions
    Cuintes, acr.nim de cuines i contes, conté un conjunt de textos de diferents textures i sabors, que tenen com ...
    No disponible
  • Barra del Port. Les tapes de la Riera
    Titulo del libro
    Barra del Port. Les tapes de la Riera
    Nº 4
    Mallol, Carles
    Cossetania edicions
    En aquest recull hi trobareu receptes que, a través de la innovació i de la tradició, presenten un equilibri...
    No disponible
  • Progressió en neu i glaç.
    Titulo del libro
    Progressió en neu i glaç.
    Joan Jover Garcia
    Cossetania edicions
    L'objectiu d'aquest manual és presentar els materials i les técniques que s'utilitzen en la progressió sobre...
    No disponible