Dolç i salat

Dolç i salat. Receptes de pastisseria per a dies especials

Editorial:
Viena
EAN:
9788419474056
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-19474-05-6
Páxinas:
128
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
20
Alto:
26
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
Milfulls

26,00 €

IVE incluído
Comprar

Un llibre de receptes dolces i salades per temptar amics i familiars en les ocasions especials, explicades amb tot detall perquè tinguin l'èxit assegurat! Aquest és un llibre recopilatori de saboroses preparacions dolces i salades, tant tradicionals com actuals, pensades  especialment perquè sigui factible de fer-les a casa. Una obra de consulta pràctica i molt visual, plena d'il·lustracions i fotografies que ajuden a entendre millor tot el procés culinari. El llibre es divideix en dos blocs. El primer està dedicat a les elaboracions dolces que podem fer durant tot l'any: pastes de te i galetes, pastissos per a celebracions, coques llamineres... El segon se centra en elaboracions salades, pràctiques i senzilles, que resulten perfectes per a ocasions especials com ara una festa, un pícnic o un aperitiu.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

  • Pastisseria tradicional per fer a casa
    Titulo del libro
    Pastisseria tradicional per fer a casa
    Nº 31
    Gudiol Salom, Victòria
    Viena
    Vict.ria Gudiol, pastissera i il·lustradora, ha aplegat en aquest llibre algunes de les millors elaboracions d...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    24,90 €

  • Dulce y salado
    Titulo del libro
    Dulce y salado
    Nº 6
    GUDIOL SALOM, VICTÃ’RIA
    Invisibles ediciones
    Un libro de recetas dulces y saladas para tentar a amigos y familiares  en las ocasiones especiales, explicadas...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    26,00 €

Materia en Librerias Nobel.es

  • ENRIQUE DE VILLENA, ARTE CISORIA O ARTE DE CORTAR LOS ALIMEN
    Antigo
    Titulo del libro
    ENRIQUE DE VILLENA, ARTE CISORIA O ARTE DE CORTAR LOS ALIMEN
    VILLENA, ENRIQUE DE ARAGON
    Martin rodriguez, jose luis
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    9,95 €

  • COCINA TRADICIONAL TOSCANA
    Antigo
    Titulo del libro
    COCINA TRADICIONAL TOSCANA
    Nº 7
    CAPALBO, CARLA
    Librum
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,24 €

  • Queso
    Titulo del libro
    Queso
    Christian Teubner
    Everest
    Una obra imprescindible para todos los amantes del queso, un producto estrella en nuestra gastronomía.Informac...
    No disponible

    36,26 €

  • COMER BIEN A DIARIO
    Titulo del libro
    COMER BIEN A DIARIO
    López Alonso, Alfonso
    Larousse
    Recetas de rechupete es uno de los blogs de cocina más buscados en la red. La variedad de recetas que propone,...
    No disponible
  • Compartir
    Titulo del libro
    Compartir
    Castro, Oriol;Casañas, Mateu;Xatruch, Eduard
    Planeta
    Cuando en julio de 2011 y tras el cierre definitivo de elBulli, Oriol Castro, Eduard Xatruch y Mateu Casañas a...
    No disponible

Viena en Librerias Nobel.es