Cuina catalana de veritat

Cuina catalana de veritat

Nº:
30
Editorial:
Comanegra
EAN:
9788493556662
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-935566-6-2
Páxinas:
258
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
290
Alto:
210
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
GASTRONOMIA

El 1991, el mateix Pere Sans publicà Cuina catalana tradicional i moderna, una obra avui totalment exhaurida i convertida en text de referència pels més prestigiats cuiners i gastr.noms catalans. En el seu pr.leg, Vázquez Montalbán
 
 sÆhi referia com un "llibre admirable que a mi mÆhauria agradat escriure". Per., per escriureÆl, cal saber, sabers concrets i generals  que al senyor Pere Sans liÆn sobren i que té la generositat dÆoferir-los al públic".
 
 Cuina catalana de veritat és una revisió que amplia i actualitza lÆobra del 1991. A banda dÆun extens receptari que repassa les menges pr.pies de la gastronomia catalana, en el llibre sÆexpliquen tota la resta de coneixements que cal posar en joc per dur a bon port lÆelaboració de les receptes. Els mètodes de cocció, les mesures, la selecció dels ingredients, les salses, picades i acompanyaments bàsics... són alguns dÆaquests elements que també entren en joc. 
 Com el gaudi complet no pot acabar en la cuina sinó que necessàriament  requereix la degustació, lÆautor també ofereix els seus consells per al ritual de lÆàpat i el maridatge dels plats. Tot plegat esdevé una exposició completa dÆuna cuina catalana que lÆautor reivindica fermament en el capítol de conclusió.
 
 
 
 LA CUINA COM A ART I TRADICIÓ CULTURAL
 
 Tot país culturalment homogeni, presenta expressions molt diverses que  abarquen àmbits notablement dispars dintre de les arts, el pensament i la forma mateixa de viure. És dins aquest context que Catalunya presenta una cuina pr.pia, popular, amb una metodologia culinària específica, per a la realització dÆun extens i variat receptari, a cops de molt remot origen.
 
 A més a més de treballar per a la recuperació de receptes antigues, també hem de recuperar uns mètodes de treball aut.ctons. És per aix. que hi insisteixo amb detall en un capítol sencer, que cal llegir amb atenció, perquè la realització cabal de les receptes depèn en gran part dÆaquests coneixements.

Outros libros do autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

  • Cocina española (En la cocina)
    Titulo del libro
    Cocina española (En la cocina)
    Varios autores
    Tikal ediciones
    Cocina española ofrece al lector un completo recetario y una riquísima  selección de platos de los distintos...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    3,95 €

  • DELICIAS AL WOK
    Titulo del libro
    DELICIAS AL WOK
    Hwang, Caroline;Stotz, Julia
    Lunwerg editores
    El wok es un utensilio muy eficaz y polivalente: no solo sirve para saltear ingredientes, sino que también se ...
    No disponible
  • Postres de España y de Portugal
    Titulo del libro
    Postres de España y de Portugal
    Ucha-Ucha, Carles Albert
    Tikal ediciones
    Este libro sabe a obrador de convento, a las cocinas de las grandes casas, a las meriendas donde se comentaban ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    7,95 €

  • La cocina gallega
    Titulo del libro
    La cocina gallega
    Cunqueiro, Álvaro
    Galaxia
    Cunqueiro interpreta a arte culinaria en Galicia, captándolo en toda a  súa pureza e galanura, coma se dunha ...
    No disponible

    5,60 €

  • 104 Recetas de Comidas y Jugos Para la Diabetes
     IBD
    Titulo del libro
    104 Recetas de Comidas y Jugos Para la Diabetes
    Correa, Joe
    Ibd podiprint
    104 Recetas de Comidas y Jugos Para la Diabetes: Controle Su Condición  Naturalmente Usando Ingredientes Ricos...
    DISPONIBLE (Entrega en 8-10 días)

    20,60 €

Comanegra en Librerias Nobel.es

  • La filosofia de la immediatesa
    Titulo del libro
    La filosofia de la immediatesa
    Puig, Arnau
    Comanegra
    Arnau Puig ens proposa pensar d'una manera insólita l'especi_citat del  carácter catalá i la visió de la re...
    No disponible
  • Barcelona, un mundo de cocinas
    Titulo del libro
    Barcelona, un mundo de cocinas
    Nº 1
    Acevedo Carrero, Isabel
    Comanegra
    Barcelona, un mundo de cocinas, pretende presentar al público un nuevo  concepto de literatura gastronómica. ...
    No disponible
  • El pescador de Llum
    Titulo del libro
    El pescador de Llum
    Puigpelat, Francesc
    Comanegra
    La Kate va créixer amb la pressió de ser una periodista d'éxit i la dona perfecta, peró arriba a la madures...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    14,50 €

  • La capsa vermella (2a edició)
    Titulo del libro
    La capsa vermella (2a edició)
    Campañà, Antoni
    Comanegra
    L'últim gran tresor fotogràfic de la Guerra Civil espanyola.  Amagades al fons d'una casa de Sant Cugat ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    29,50 €

  • 15 Plantas medicinales que arruinarían a las farmacéuticas
    Titulo del libro
    15 Plantas medicinales que arruinarían a las farmacéuticas
    Borovich, Miriam
    Comanegra
    El cuidado de la salud y la venta de medicamentos comunes se han convertido en un negocio imparable. Cada año ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    16,00 €