BORAGO COMING FROM THE SOUTH

BORAGO COMING FROM THE SOUTH

Editorial:
Phaidon
EAN:
9780714873978
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-0-7148-7397-8
Páxinas:
288
lingua:
INGLES
Ancho:
290
Alto:
250
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
FOOD-COOK

Internationally acclaimed star chef Rodolfo Guzman of Borago introduces the exciting world of high-end Chilean gastronomy."It isn't  every day that a restaurant knocks your socks off, but Borago managed  it with ease." -Financial TimesChef Rodolfo Guzman serves a dynamic, wildly imaginative tasting menu at his acclaimed Santiago restaurant Borago, using only native Chilean ingredients - often reinventing his courses mid-service. The book combines his fascinating narratives about Chilean geography and ingredients, his never-before-published notebook sketches of dishes and creative processes, and gorgeous landscape and food photographs that introduce readers to the distinctive pleasures of Chilean culture and cuisine. This is rounded off by Guzman's selection of 100 savoury and sweet recipes exclusively  chosen from the menu at Borago.

Materia en Librerias Nobel.es

  • Las recetas de mis amigos
    Antigo
    Titulo del libro
    Las recetas de mis amigos
    Santonja, Elena
    Alianza editorial
    Semana tras semana y mes tras mes a lo largo de casi diez años, fueron  muchas las personas dedicadas a la pol...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    9,95 €

  • Comida amiga
    Titulo del libro
    Comida amiga
    Rosselló Borredá, María José
    Plaza & janes
    No disponible

    18,50 €

  • COCINA ECO
    Titulo del libro
    COCINA ECO
    Miralpeix, Assumpta
    Grijalbo
    Este completísimo libro sobre la cocina eco, es decir, una forma de cocinar saludable y comprometida con el me...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    17,90 €

  • Pack pizzas todo incluido
    Titulo del libro
    Pack pizzas todo incluido
    AA.VV
    Image books
    No disponible

    12,50 €

  • El libro de la cocina
    Titulo del libro
    El libro de la cocina
    AA.VV
    Blume
    Todo lo que hay que saber para cocinar bien en casa: cientos de deliciosas recetas; raciones, tiempos de cocciÃ...
    No disponible

Phaidon en Librerias Nobel.es