Alimentación saudable

Alimentación saudable

Editorial:
Xerais
EAN:
9788497827140
Ano de edición:
Materia
MEDICAMENTO E SA?DE
ISBN:
978-84-9782-714-0
Páxinas:
216
Encadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
lingua:
GALEGO
Ancho:
145
Alto:
225
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
MONOGRAFIA

23,60 €

IVE incluído

Que son as calorías baleiras? Por que é necesaria a fibra dietética? Que teñen de especial os ácidos graxos omega-3? Como é un menú axeitado para persoas con problemas de colesterol? Existe relación entre saúde e distribución de graxa corporal? Por que a obesidade é unha enfermidade? Que é iso dos prebióticos e probióticos? Este libro pretende, cunha linguaxe sinxela e amena pero con toda a rigorosidade científica, contestar a estas preguntas e moitas máis que  interesan ao gran público. Nos últimos anos os coñecementos sobre nutrición avanzaron a unha enorme velocidade, e as pautas, que ata hai ben pouco a ninguén se lle  ocorrería pór en discusión, considéranse agora totalmente obsoletas. Unha dieta equilibrada e variada é fundamental para a saúde e benestar  de cada un de nós, e un consumidor ben informado terá os coñecementos  necesarios para poder tomar as decisións correctas sobre a súa alimentación.

Materia en Librerias Nobel.es

Xerais en Librerias Nobel.es