Vi, cos i cervell

Vi, cos i cervell

Editorial:
Institut d´estudis catalans
EAN:
9788499650609
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9965-060-9
Páginas:
249
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
(CAT).MONOGRAFIES DE CIENCIES

Llibre innovador sobre el coneixement i l'aplicació de l'análisi sensorial dels aliments, en general, i del vi, en particular, adreÇat a professionals del sector i a aficionats al vi. L'análisi sensorial és una eina molt útil per a valorar la qualitat tecnológica dels aliments i per a avaluar les preferéncies dels consumidors. Aquest llibre és innovador tant per l'alt nivell científic com per l'enfocament que presenta. Per primera vegada, es descriu com l'ambient del tastador, la seva própia fisiologia i les condicions de salut en qué es troba poden afectar els resultats de les análisis. Partint d'una ámplia experiéncia, l'autor ens ofereix una metodologia simple peró rigorosa que satisfá molts tipus de lectors: professionals  i aficionats trobaran les pautes adequades per a l'ús adequat d'aquesta práctica analítica.

Otros libros del autor en Librerias Nobel.es

  • España en el cambio de siglo
     IBD
    Titulo del libro
    España en el cambio de siglo
    Ramon Viader Guixá
    Ibd podiprint
    Esta obra recoge diversas áreas de pensamiento y vivencias de un ciudadano, y más concretamente un profesiona...
    DISPONIBLE (Entrega en 8-10 días)

    28,03 €

Materia en Librerias Nobel.es

  • BIOTIFUL MOMENTS
    Titulo del libro
    BIOTIFUL MOMENTS
    Nº 00000
    SUCREE, CHLOE
    Grijalbo
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    21,90 €

  • La Biblia de la Cocina
    Titulo del libro
    La Biblia de la Cocina
    AA.VV
    Everest
    No disponible

    10,95 €

  • Cocina para familias estresadas
    Titulo del libro
    Cocina para familias estresadas
    Nº 13
    Olivares i Busquets, Eva
    Lectio
    Evacuinera propone ideas y soluciones para ahorrar tiempo y esfuerzos en la cocina, y así poder disfrutar de l...
    No disponible
  • Repostería casera
    Titulo del libro
    Repostería casera
    Gil de Antuñano, María Jesús
    Lid
    Este libro contiene las recetas, técnicas, trucos y demás información acerca de la repostería de la cocina ...
    No disponible
  • El libro del marisco
    Antiguo
    Titulo del libro
    El libro del marisco
    Nº 1471
    Sueiro, Jorge Víctor
    Alianza editorial
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    10,70 €

Institut d´estudis catalans en Librerias Nobel.es