TOTS SOM LA TECLA

TOTS SOM LA TECLA. 60 històries de la festa major tarragonina

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490348567
Año de edición:
Materia
HISTORIA
ISBN:
978-84-9034-856-7
Páginas:
128
Encuadernación:
TAPA DURA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
240
Alto:
170
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
(CAT).ALTRES

Es calcula que entre elements, balls i músics, més de 700 persones participen de manera directa en el Seguici de Santa Tecla de Tarragona. A aquesta xifra cal sumar-hi els milers de persones que, any rere any, l'esperen impacientment pels carrers de la ciutat. Tant se val si la festa major es viu des de dins o des de certa distància. Tothom té els seus records, les seves anècdotes, els seus rituals... Aquesta és la història de 60 persones que fan que la festa major de Santa Tecla de Tarragona sigui única.

Materia en Librerias Nobel.es

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es

  • Manual de gastronomia
    Titulo del libro
    Manual de gastronomia
    Jaume Fàbrega
    Cossetania edicions
    Aquest és un llibre que vol contestar preguntes: totalló que volíeu saber sobre gastronomia i de qué no ten...
    No disponible
  • Cicle dels dietaris I
    Titulo del libro
    Cicle dels dietaris I
    Artur Bladé i Desumvila
    Cossetania edicions
    En aquest volum 10 de l'Obra completa d'Artur Bladé i Desumvila, publiquem els dos primers llibres de Viure a ...
    No disponible
  • Cor de llop
    Titulo del libro
    Cor de llop
    Francesca Aliern
    Cossetania edicions
    COR DE LLOP és una història da hòmens impetuosos i valents, gent de riu que lluita sense encongir-se per...
    No disponible
  • Cinc anys de premis Consell Social URV a la Qualitat Docent
    Titulo del libro
    Cinc anys de premis Consell Social URV a la Qualitat Docent
    Varios autores
    Cossetania edicions
    El llibre Cinc anys de premis Consell Social URV a la Qualitat Docent recull els dotze projectes premiats des d...
    No disponible

    18,00 €

  • Tapes i aperitius amb bolets
    Titulo del libro
    Tapes i aperitius amb bolets
    Robafum, Carlos
    Cossetania edicions
    Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperit...
    No disponible