Postres de l'Arimany

Postres de l'Arimany

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788497913355
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9791-335-5
Páginas:
144
Encuadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
EL CULLEROT

Aquest llibre no pretén fer cátedra ni ensenyar a fer pastissos als qui ja en saben. Aquest llibre vol que qualsevol persona a qui li agradi fer dolÇos pugui tenir la confianÇa que els que faci li sortiran bé a la seva cuina familiar. Está escrit de manera entenedora, perqué el resultat final sigui bo, rigorós i s'assembli al  máxim al producte professional. Seguint els processos que proposa el llibre, no hi ha pérdua per obtenir el resultat esperat. També está pensat per als qui tenen afició a la cuina en general, i fins i tot ens atrevim a dir que els cuiners professionals hi poden trobar un ajut pel que fa a les postres i a la interrelació entre la cuina salada i els pastissos. L'autor proposa en aquest llibre perdre la por  i atrevir-se a elaborar postres de pastisseria. Els resultats segur que us encoratjaran i tindreu una gran satisfacció quan porteu les vostres creacions a taula.

Materia en Librerias Nobel.es

  • Les Cuineres de Solc
    Titulo del libro
    Les Cuineres de Solc
    Diversos autors
    Cossetania edicions
    Parlar de cuina i paisatge no és només plasmar els productes de la terra. Les cuines estan plenes de records ...
    No disponible

    16,00 €

  • Enciclopedia del gourmet
    Titulo del libro
    Enciclopedia del gourmet
    Juan Muñoz Ramos
    Planeta
    No disponible

    21,88 €

  • Pintxos y tapas
    Titulo del libro
    Pintxos y tapas
    Susaeta
    Susaeta ediciones
    No disponible

    4,95 €

  • La cocina vegana
    Titulo del libro
    La cocina vegana
    McConnell, Adelle
    Ediciones b
    Cien recetas variadas, inspiradas en cocinas de todo el mundo, para disfrutar comiendo y llevar una dieta más ...
    No disponible
  • Patatas (En la cocina)
    Titulo del libro
    Patatas (En la cocina)
    Susaeta, Equipo
    Susaeta ediciones
    No disponible

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es