La llimona: Com preparar- la 10 vegades

La llimona: Com preparar- la 10 vegades

Nº:
26
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788493657819
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-936578-1-9
Páginas:
20
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
100
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
Productes de Mercat

Montse Marín, joiera i mestressa de casa, s'interessa per les àmplies possibilitats de la llimona com a protagonista de plats dolços, salats, begudes, etc. Presenta aquí 10 receptes per a tothom, assequibles econòmicament i fàcils de realitzar.

Otros libros del autor en Librerias Nobel.es

Materia en Librerias Nobel.es

  • Minidulces
    Titulo del libro
    Minidulces
    Lewis, Sara
    Parragon books ltd
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    5,95 €

  • La cocina de Benigno Campos. ¿Qué vamos a comer hoy?
    Titulo del libro
    La cocina de Benigno Campos. ¿Qué vamos a comer hoy?
    Benigno Campos Melón
    Everest
    No disponible

    19,95 €

  • COCINA ESPAÑOLA-MINIPRACTICOS
    Antiguo
    Titulo del libro
    COCINA ESPAÑOLA-MINIPRACTICOS
    TODOLIBRO, EQUIPO
    Todolibro
    Grandes libros en pequeño formato llenos de fotografías a todo color. Cocina española ofrece montones de ide...
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    9,99 €

  • Enciclopedia del pan casero
    Titulo del libro
    Enciclopedia del pan casero
    Fréchet, Marie-Laure
    Blume
    * Elaborar pan en casa consiste en recuperar una técnica ancestral y en seleccionar los ingredientes para obte...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    39,90 €

  • La cuina de la Barceloneta
    Titulo del libro
    La cuina de la Barceloneta
    Quim Marqués
    Columna edicions
    La Barceloneta és patrimoni dels barcelonins i de tots els catalans. El seu nom ens evoca sempre bons moments,...
    No disponible

Sd edicions en Librerias Nobel.es