La cuina dels bolets

La cuina dels bolets

Editorial:
Ara llibres
EAN:
9788416154418
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-16154-41-8
Páginas:
168
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
160
Alto:
230
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
VARIOS

Els bolets, protagonistes a taula. Receptes de proximitat per llepar-se els dits. Sergi de Meiá, cuiner de renom, boletaire apassionat i professional compromés amb el territori i els productes autóctons, ens convida a conéixer tots els bolets catalans i les seves receptes més saboroses. Una edició il·lustrada que s'endinsa en els secrets dels nostres boscos per portar-nos a taula, o al rebost, aquests tresors de la terra. Un regal per a tots els boletaires i els amants de la gastronomia que inclou receptes, maridatges i consells de conservació,  i també passejades i rutes per conéixer els paratges on s'amaguen aquestes joies del nostre patrimoni. Per trobar bolets, conservar-los o cuinar-los i maridar l'ápat!

Otros libros del autor en Librerias Nobel.es

  • Esmorzars de forquilla
    Titulo del libro
    Esmorzars de forquilla
    Meià, Sergi de / Castells, Adelaida
    Comanegra
    Els esmorzars de forquilla han estat tradicionalment un ápat molt important en la nostra cultura gastronómica...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    20,00 €

Materia en Librerias Nobel.es

Ara llibres en Librerias Nobel.es