La cuina de 1714

La cuina de 1714

Nº:
16
Editorial:
Viena
EAN:
9788483308011
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-8330-801-1
Páginas:
216
Encuadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
160
Alto:
260
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
MILFULLS

Qué es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714 Qué menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras Potser us sorprendrá saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions básiques de la cuina catalana actual: l'allioli i el sofregit, la picada i la samfaina, l'escudella i els macarrons.

Otros libros del autor en Librerias Nobel.es

  • Totes les sopes
    Titulo del libro
    Totes les sopes
    Jaume Fàbrega
    Cossetania edicions
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan am...
    No disponible
  • Ratafies
    Titulo del libro
    Ratafies
    Nº 3
    Fabrega, Jaume
    Cossetania edicions
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espécies i de fruites...
    No disponible
  • 100 refranys sobre el menjar i el beure
    Titulo del libro
    100 refranys sobre el menjar i el beure
    Nº 66
    Fàbrega Colom, Jaume
    Cossetania edicions
    L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    16,50 €

  • Cuina monastica
    Titulo del libro
    Cuina monastica
    Fabrega, Jaume
    Mediterrania
    Tot i que la cuina actual dels convents no és la mateixa que la que d'anys enrere, la história ens demostra q...
    No disponible
  • La cuina de la Costa Brava i el Pirineu de Girona
    Titulo del libro
    La cuina de la Costa Brava i el Pirineu de Girona
    Nº 29
    Fàbrega Colom, Jaume
    Viena
    La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura univ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    26,50 €

Materia en Librerias Nobel.es

  • Cocina Vasca
    Titulo del libro
    Cocina Vasca
    Arguiñano, Karlos
    Bainet media
    No disponible

    29,95 €

  • Pasta 50 recetas fáciles
    Titulo del libro
    Pasta 50 recetas fáciles
    AA.VV
    Libreria universitaria (lu)
    50 Recetas fáciles para hacer pastas más alegres, ricas en ingredientes, formas, colores y texturas para dele...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    10,00 €

  • TARTAS CASERAS
    Titulo del libro
    TARTAS CASERAS
    AA.VV
    Rba
    Las tartas suelen protagonizar cualquier celebración en nuestras mesas. En este recetario encontrarás mu...
    No disponible

    12,00 €

  • LIBRO DEL ARTE DE COCINA
    Titulo del libro
    LIBRO DEL ARTE DE COCINA
    Hernández De Maceras, Domingo
    Maxtor
    Libro del arte de cocina en el que se contiene el modo de guisar comida en cualquier tiempo, tanto de carne com...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    8,00 €

  • La gastronomia dels camins
    Titulo del libro
    La gastronomia dels camins
    BENAVENTE, MARISA / HERRERA, PILAR
    Editorial sidilla
    No disponible

Viena en Librerias Nobel.es