Cuina On Road

Cuina On Road. Productes i receptes del suplement de Catalunya Radio

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490346020
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9034-602-0
Páginas:
176
Encuadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
SENSE COL·LECCIO

Una de les grans passions de Pep Nogué és viatjar per tot Catalunya a la recerca de receptes noves i delicioses i productes de qualitat, com  fa en El Suplement On Road. Aquest llibre, fill del programa, reuneix  una miscel·lánia de 55 receptes i productes de zones determinades de Catalunya. Cadascuna de les receptes inclou un text narratiu de Francesc Murgadas, també integrat en El Suplement On Road, en qué s'esplaia lúdicament sobre el producte en qüestió, i també una cita de  personatges de renom relacionada amb el producte. Hi ha receptes del safrá de la Conca, de l'arrós de Pals, de la poma golden de Girona, de  l'ostra del Delta o dels cigrons de Prats de Rei. Algunes de les receptes són dels cuiners que han aparegut al programa. "Editat amb la  col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"

Materia en Librerias Nobel.es

  • El saludable sabor de lo prohibido
    Titulo del libro
    El saludable sabor de lo prohibido
    Fernández Petite, Eva Cristina
    Oberon
    En El saludable sabor de lo prohibido encontrarás un centenar de recetas saladas en su versión más saludable...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    6,95 €

  • Pasta brick
    Titulo del libro
    Pasta brick
    Danan-Benady, Ghislaine
    Cupula (libros cupula)
    28 sabrosas recetas, tentadoras y crujientes, en un minilibro que podrás llevar siempre contigo para cocinar c...
    No disponible

    3,90 €

  • Deliciosa repostería
    Titulo del libro
    Deliciosa repostería
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    - Fantásticas recetas de repostería tradicional para compartir con la familia y amigos  - Con detal...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    7,95 €

  • Esmorzar de forquilla
    Titulo del libro
    Esmorzar de forquilla
    Nº 72
    Molins Renter, Albert
    Cossetania edicions
    UN ASSAIG SOBRE L'ESMORZAR DE FORQUILLA, AMB LES RECEPTES MÉS EMBLEMÀTIQUES I UN DIRECTORI DELS MILLORS BARS ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    18,50 €

  • Nueva cocina práctica
    Titulo del libro
    Nueva cocina práctica
    Garrido, Adela
    Eiunsa
    No disponible

    12,00 €

Cossetania edicions en Librerias Nobel.es

  • EXCURSIONS A PEU PEL MONTSANT
    Titulo del libro
    EXCURSIONS A PEU PEL MONTSANT
    Nº 6
    Cabré Puig, Antoni
    Cossetania edicions
    En aquesta guia trobareu un recull de 15 itineraris que us permetran recórrer una de les muntanyes més encisa...
    No disponible
  • Xavi Tondo
    Titulo del libro
    Xavi Tondo
    VALLBONA, RAFAEL
    Cossetania edicions
    Abans de pujar al podi de l'etapa reina de la París NiÇa de 2010 en Xavi Tondo parla un moment amb Bernard Hi...
    No disponible
  • Tots aquests anys. Epistolari 1972-1980
    Titulo del libro
    Tots aquests anys. Epistolari 1972-1980
    Nº 14
    Benet i Jornet , Josep M.
    Cossetania edicions
    Feliu Formosa (1934) i Josep M. Benet i Jornet (1940- 2020) van trenar  una llarga amistat ?marcada per la pass...
    No disponible
  • Ciencia sota el focus
    Titulo del libro
    Ciencia sota el focus
    Renom Vilaro, Pere
    Cossetania edicions
    No disponible
  • Templers a les Terres de l'Ebre
    Titulo del libro
    Templers a les Terres de l'Ebre
    Jesús Ávila Granados
    Cossetania edicions
    Els templers van ser els grans protagonistes del món medieval. El seu testimoni cal seguir-lo, en molts casos,...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    19,50 €