Remenant cassoles

Remenant cassoles

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788496035881
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-96035-88-1
Pàgines:
136
Enquadernació:
LIBRO EN OTRO FORMATO
idioma:
CATALAN
Ample:
200
Alt:
300
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
EL CULLEROT

Aquest llibre, que també hauria pogut tenir com a títol Les cuines tradicionals de les veïnes del barri antic de Valls, descriu amb molta  estima el paisatge gastronómic i humá de Valls, ciutat castellera i calÇotaire de Catalunya. Recopilar i alhora difondre el patrimoni culinari és un dels objectius d'aquest recull de receptes que es presenten acompanyades d'un apunt biográfic dels veïns i veïnes que han ajudat a l'elaboració del receptari com un esbós antropológic al paisatge humá vallenc. Són gent que estimen Valls, per tant mereixedors d'una petita ressenya identitária i de veure reflectit el seu art de remenar cassoles escrit en un llibre. La cuina forma part d'un territori i de la seva cultura, i en aquest cas hi trobarem una forta vinculació a la terra d'una gent amb una capacitat extraordinária per cuinar i aplegar-se al voltant d'una taula per gaudir d'una bona cassola i de passada encetar conversa amable. Preservar les cuines tradicionals és contribuir a preservar el nostre patrimoni. Pel que fa a les receptes, hi trobareu des de les suculéncies d'un fricandó fins la cassola del tros, als cargols amb ganyils, el conill a la maquilimóquili o la ratafia de llet de cabra. Tot amanit pels comentaris plens d'ironia gastronómica i saviesa de la  Sula Antic, que estimulen i fan més amable la lectura.

Matèria a Librerias Nobel.es

  • EL RECETARIO DEL PROFESOR CAPO
    Titulo del libro
    EL RECETARIO DEL PROFESOR CAPO
    FREIXES, SERGI
    Larousse
    Nicolás Capo (1899-1977) fue uno de los introductores del naturismo en  España. Autor de numerosas obras de d...
    No disponible

    17,95 €

  • Cocina rica y sabrosa con el microondas
     IBD
    Titulo del libro
    Cocina rica y sabrosa con el microondas
    Equipo de expertos Cocinova
    Ibd podiprint
    La época en la que nos ha tocado vivir nos impone un ritmo de vida cada vez más agotador, con una considerabl...
    DISPONIBLE (Entrega en 8-10 días)

    18,72 €

  • Whoopie pies
    Titulo del libro
    Whoopie pies
    AA.VV
    Susaeta ediciones
    ?Estos deliciosos y divertidos pastelitos rellenos, muy populares en los Estados Unidos y tan de moda hoy en nu...
    No disponible

    6,95 €

  • Cocinar bien en 5 minutos
    Antic
    Titulo del libro
    Cocinar bien en 5 minutos
    Nº 9220
    Rossi Callizo, Gloria
    Editorial de vecchi
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    9,19 €

  • TOSTADO. EL VINO NOBLE DE GALICIA
    Titulo del libro
    TOSTADO. EL VINO NOBLE DE GALICIA
    XAVIER CASTRO
    Xavier castro perez editora
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    18,00 €

Cossetania edicions a Librerias Nobel.es

  • UN MAR DE PREMIÀ
    Titulo del libro
    UN MAR DE PREMIÀ
    AA.VV
    Cossetania edicions
    Premiá de Mar és una ciutat pionera en impulsar propostes literáries sorgides del territori. La história lo...
    No disponible
  • Gegants i bestiari
    Titulo del libro
    Gegants i bestiari
    Nº 14
    Roig, Roger
    Cossetania edicions
    Amb l'arribada de l'estiu, ja tenim aquí les festes majors. El Patufet  i els seus amics fan vida al carrer i ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    5,90 €

  • Barra del Port. Les tapes de la Riera
    Titulo del libro
    Barra del Port. Les tapes de la Riera
    Nº 4
    Mallol, Carles
    Cossetania edicions
    En aquest recull hi trobareu receptes que, a través de la innovació i de la tradició, presenten un equilibri...
    No disponible
  • El crim en Shakespeare
    Titulo del libro
    El crim en Shakespeare
    Nº 184
    Martínez Ascaso, Rosa Maria
    Cossetania edicions
    PRÒLEG DE GENÍS SINCA Els camins del crim en Shakespeare són plens de reguitzells de sang, i aquest llibre ...
    No disponible
  • Tapes
    Titulo del libro
    Tapes
    Nº 5
    Quadrada, Mariona
    Cossetania edicions
    En aquest receptari us oferim un recull de tapes i aperitius que provenen tant de la cuina tradicional com de l...
    No disponible