Pàleo receptes

Pàleo receptes

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490343968
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9034-396-8
Pàgines:
144
Enquadernació:
LIBRO EN OTRO FORMATO
idioma:
CATALAN
Ample:
170
Alt:
240
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
SENSE COL·LECCIO

Remenat d'ous de perdiu amb cranc i espárrecs, cavall estofat amb nous  i pomes, tonyina a la pedra amb ginebre i ruca... A partir d'una seixantena de receptes inspirades en els aliments del paleolític, aquest llibre representa una nova -i molt vella- manera de menjar, la que está lligada a l'alimentació dels nostres avantpassats més remots.  Aleshores no hi havia gaire varietat. Els ápats consistien básicament  en alló que procurava la naturalesa: verdures, herbes, fruites, ous, llavors, bolets i fruits secs, carn i peix de tant en tant, i poca cosa més. Aliments naturals i frescos i, per tant, altament saludables. Les societats caÇadores i recol·lectores no tenien llibres  de cuina ni receptaris. Per saber qué menjaven, el llibre compta amb l'arqueóleg Eudald Carbonell i la seva col·lega i periodista Cinta S. Bellmunt. Ningú millor que ells poden endinsar el lector en la dieta páleo i fer que en gaudeixin a les seves cuines. "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"

Matèria a Librerias Nobel.es

Cossetania edicions a Librerias Nobel.es

  • Per molts anys, max!
    Titulo del libro
    Per molts anys, max!
    AA.VV
    Cossetania edicions
    Avui estás de sort! Es el teu aniversari! T'ho passarás pipa celebrant-ho amb la família, els companys d'esc...
    No disponible
  • La inserció en el mercat de treball dels estudiants de la URV
    Titulo del libro
    La inserció en el mercat de treball dels estudiants de la URV
    Mañé Vernet, Ferran
    Cossetania edicions
    La importáncia i complexitat del procés d'inserció laboral va fer que l'Agéncia per la Qualitat del Sistema...
    No disponible

    12,00 €

  • Història de la ciutat de Tarragona
    Titulo del libro
    Història de la ciutat de Tarragona
    Antoni Jordà Fernández
    Cossetania edicions
    Per qué es creá la Tárraco romana Com era realment Si fou tan principal, com va perdre aquella esplendor, qu...
    No disponible

    13,50 €

  • La cuina del calçot
    Titulo del libro
    La cuina del calçot
    Nº 7
    Jofre Español, Joan
    Cossetania edicions
    El nom del calÇot es troba indefugiblement lligat al de la calÇotada, peró quan hágiu acabat de llegir el l...
    No disponible
  • Crestes de la Val d'Aran
    Titulo del libro
    Crestes de la Val d'Aran
    Nº 167
    Timoneda Morera, Montserrat
    Cossetania edicions
    XXII PREMI VÈRTEX Les crestes són els perfils més alts de les muntanyes del Pirineu. Per la seva disposició...
    No disponible