Les receptes de l'àvia Rosa

Les receptes de l'àvia Rosa

Nº:
70
Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788413561509
Any d'edició:
ISBN:
978-84-1356-150-9
Pàgines:
152
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
155
Alt:
233
Disponibilitat:
DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)
Col·lecció:
El Cullerot

12,50 €

IVA inclòs
Comprar

AQUEST LLIBRE TAMBÉ VOL POSAR EN VALOR LES GENERACIONS DE DONES QUE SEMPRE HAN TREBALLAT PER PORTAR UN PLAT A TAULA Patates, cebes, tomaques, ous i oliád'oliva són alguns dels ingredients que,ásegons l'àvia Rosa, no poden faltar enáuna cuina. I no ho diu perquè sí. L'avalenáanys d'experiència olorant i tastantáels plats de la padrina,  ajudant la mareáde ben petita i posant més tard tots elsásentits, tant en els plats que cuina seguintáels passos de les receptes familiars, comáen els que imagina o millora després d'unádinar fora de  casa. Anys de cuinar a foc lent o de prepararáuna menja ràpida; aromes, sabors i colors,átots a la mem.ria de l'ànima d'aquestesápàgines. Aquest és un recull de mésáde 100 receptes tradicionals, inventadesái versionades, d'una dona excepcional,áque viu i treballa per a la família i que esápasseja entre els fogons amb delicadesaái decisió. * L'avalen anys d'experiència olorant i tastant els plats de la padrina, ajudant la mare de ben petita i posant més tard tots els sentits, tant en els plats que cuina seguint els passos de les receptes familiars, com els que imagina o millora després d'un dinar fora de casa. * Conill a la vinagreta, potes amb escamarlans, braç de gitano de crema... i molts altres plats o consells.

Cossetania edicions a Librerias Nobel.es