La cuina tradicional de l'Alguer

La cuina tradicional de l'Alguer

Editorial:
Llibres de l'index
EAN:
9788494133886
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-941338-8-6
Pàgines:
192
Enquadernació:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
idioma:
CATALAN
Ample:
143
Alt:
220
Disponibilitat:
DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)
Col·lecció:
(CAT).SENSE COL·LECCIO

12,00 €

IVA inclòs
Comprar

Carlo Sechi (l'Alguer,1946) Llicenciat en Ciéncies polítiques per la Universitat de Sásser i diplomat al Conservatori de música L. Canepa de Sásser. Ha exercitat la professió d'ensenyant de musica a la escola mitjana de l'Alguer. Fundador del moviment polític nacionalista d'esquerra Sardenya i Llibertat ha estat elegit administrador de l'Alguer des del 1980 al 2007 on ha tingut el rol de regidor cultura espectacle i esport als anys 1984/85/86. Al 1994 ha estat elegit alcalde de la ciutat de l'Alguer i al 2009 ha estat elegit parlamentari de Sardenya. Activista polític i cultural, defensor auténtic de les tradicions alguereses i coneixedor del món de la pesca i de la campanya, sempre ha cultivat l'interés per la producció de l'oli i del vi, que sigui a fer en manera tradicional amb los sous germans en l'hisenda de família.

Matèria a Librerias Nobel.es

Llibres de l'index a Librerias Nobel.es