La cuina de l'aprofitament

La cuina de l'aprofitament

Nº:
34
Editorial:
Onada edicions
EAN:
9788419606440
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-19606-44-0
Pàgines:
96
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
148
Alt:
210
Disponibilitat:
DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)
Col·lecció:
La Nau, sèrie Minor

14,00 €

IVA inclòs
Comprar

D'acord amb l'informe de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO) , prop d'un terç dels aliments que  es produeixen cada any al món per al consum humà es perden o es desaprofiten. És a dir, un de cada tres quilos d'aliments que es produeixen al planeta no els consumeixen els éssers humans, i en molts  casos arriben a gestionar-se com a simples residus que van a les escombraries. El malbaratament alimentari és, per tant, un problema, i un repte que s'ha intentat abordar al llarg dels darrers cinquanta anys. En els anys més recents s'ha creat un compromís global de reducció del malbaratament alimentari a la meitat per a l'any 2030. Aquest acord es  deriva del subobjectiu 12.3, inclòs als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). És per tot això que en aquest llibre volem oferir consells per millorar la planificació de la compra i la conservació dels aliments. També us proposem receptes per aprendre a elaborar plats amb restes d'altres menjars i/o aprofitar parts d'aliments que habitualment desestimem.

Matèria a Librerias Nobel.es

  • Cocina baja en colesterol,
    Titulo del libro
    Cocina baja en colesterol,
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    No disponible

    9,95 €

  • Vocabulari de cuina i taules de mesura
    Titulo del libro
    Vocabulari de cuina i taules de mesura
    BALIU, GLÒRIA
    Sd edicions
    Noms, conceptes, estris, quantitats i mesures utilitzades a la cuina, en llibres o receptaris dels quals, molte...
    No disponible
  • La escuela de pastelería. Le Cordon Bleu«
    Titulo del libro
    La escuela de pastelería. Le Cordon Bleu«
    Larousse Editorial
    Larousse
    Los chefs del Institut Le Cordon Bleu presentan más de 100 recetas de pastelería, ilustradas paso a paso.&nbs...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    39,95 €

  • Bizcotazas
    Titulo del libro
    Bizcotazas
    PhotoCuisine UK
    Tikal ediciones
    Una manera diferente de hacer dulces: una taza, menos de dos minutos en el microondas, y ya está. Bizcochos in...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    9,95 €

  • EUSKADI
    Titulo del libro
    EUSKADI
    Pizarro, José
    Cinco tintas
    No disponible

Onada edicions a Librerias Nobel.es

  • El Moviment
    Titulo del libro
    El Moviment
    Nº 35
    Molins i Casaña, Manuel
    Onada edicions
    El filòsof grec Plató (514 aC520 aC) se serveix del mite de la caverna  (inclòs en La República) per compar...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    13,90 €

  • Muniatto i els regals de Nadal
    Titulo del libro
    Muniatto i els regals de Nadal
    Nº 7
    Besolí Montserrat, Olga
    Onada edicions
    Alba és una xiqueta de 5 anys que li agrada jugar, aprendre, somiar, riure i gaudir de la vida amb els seus am...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    6,00 €

  • El secret de les terres roges
    Titulo del libro
    El secret de les terres roges
    Nº 19
    Malgrat Escarp, Lurdes
    Onada edicions
    Un món futur, regit per unes regles inqüestionables. La Jana, el Raül i el Tom són tres amics que habiten e...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    11,95 €

  • Amposta
    Titulo del libro
    Amposta
    Nº 2
    Blanquet Jiménez, Eduard / Duran Pino, Rafel / Montañés Príncep, Maria Cinta / Ramos Fernández, Àlex / Subirats Sebastià, Emigdi
    Onada edicions
    El present llibre és resultat de la tesi de Doctorat llegida a la Universitat de Barcelona sota el títol Una ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    22,00 €

  • Papallones silenciades sobre una mar de gel
    Titulo del libro
    Papallones silenciades sobre una mar de gel
    Montagut Mariner, Josepa
    Onada edicions
    Papallones silenciades sobre una mar de gel naix de la necessitat d'escriure i expressar sentiments sobre ...
    No disponible