L'Art de la cuina

L'Art de la cuina

Nº:
264
Editorial:
Alpha
EAN:
9788472254763
Any d'edició:
Matèria
LITERATURA CL?SICA
ISBN:
978-84-7225-476-3
Pàgines:
154
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
140
Alt:
220
Disponibilitat:
DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)
Col·lecció:
Bernat Metge

39,00 €

IVA inclòs
Comprar

Marcus Gavius Apicius, gastr.nom romà del segle I d.C., suposat autor del llibre De re coquinaria (L'Art de la Cuina), que constitueix una font essencial per conèixer la gastronomia en el món romà, visqué durant els regnats dels emperadors August i Tiberi, elaborant les seves excentricitats gastron.miques i dilapidant la seva fortuna personal per gaudir dels més refinats aliments, elaborats en les més complicades receptes, algunes atribuïdes a ell, com el foie gras obtingut del fetge d'ànecs alimentats amb figues?
 L'índex del llibre és el següent: I.- El curós II.- Vianda trinxada III.- l'Hortolà IV.- Plats variats V.- Llegum sec VI.- Volateria VII.-  l'Exquisit VIII.- Els quadrúpedes IX.- El mar X.- El pescador

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

  • Llibre de Cuina
    Titulo del libro
    Llibre de Cuina
    Gavi Apici, Marc
    La magrana
    El llibre de cuina (De re coquinaria) és el més antic dels llibres llatins de cuina que es conserven. Es va a...
    No disponible

    12,00 €

Matèria a Librerias Nobel.es

Alpha a Librerias Nobel.es