L'albergínia: Com preparar-la 10 vegades

L'albergínia: Com preparar-la 10 vegades

Nº:
17
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788493592127
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-935921-2-7
Pàgines:
20
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
200
Alt:
100
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Productes de Mercat

Deu receptes fàcils per cuinar l'albergínia explicades per Núria Bàguena, escriptora, professora d'alimentació i comissària de diverses  exposicions sobre cuina. Amanida, al forn per menjar-la calenta o en forma de púding per quan fa calor i vénen de gust els plats freds, entre diverses possibilitats d'assaborir aquesta verdura típica del nostre país, per. també de moltes altres cultures, com s'explica al pr.leg. Idees pràctiques per solucionar primers i segons plats, sense embolics ni pressupostos elevats.

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

Matèria a Librerias Nobel.es

  • MICHEL ROUX, NUEVAS TECNICAS CREATIVAS
    Antic
    Titulo del libro
    MICHEL ROUX, NUEVAS TECNICAS CREATIVAS
    ROUX, MICHEL
    Montagud editores
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    55,12 €

  • DIARI D'UN CUINER
    Titulo del libro
    DIARI D'UN CUINER
    Gurguí, Joan
    Base
    En un univers tan gran com és el dels llibres de cuina, ens trobem amb  Diari d'un cuiner. Un llibre íntim i ...
    No disponible
  • El jamón
    Titulo del libro
    El jamón
    AA.VV
    Susaeta ediciones
    En este libro ilustrado se muestran, con amenidad y rigurosidad, los aspectos generales sobre la historia de lo...
    No disponible
  • El gran libro del microondas
    Antic
    Titulo del libro
    El gran libro del microondas
    Nº 9220
    Equipo De Expertos 2100
    Editorial de vecchi
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    14,00 €

  • AJO, EL COCINILLAS
    Titulo del libro
    AJO, EL COCINILLAS
    Pañeda Reinlein, Bárbara
    Somoslibros
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    14,96 €

Sd edicions a Librerias Nobel.es