FRESH & EASY, WHAT TO COOK & HOW

FRESH & EASY, WHAT TO COOK & HOW

Editorial:
Phaidon
EAN:
9780714863603
Any d'edició:
Matèria
ART, ARQUITECTURA, CINEMA I FOTOGRAFIA
ISBN:
978-0-7148-6360-3
Pàgines:
352
Enquadernació:
TAPA DURA
idioma:
INGLES
Ample:
200
Alt:
300
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
SIN COLECCION

39,95 €

IVA inclòs

Matèria a Librerias Nobel.es

Phaidon a Librerias Nobel.es

  • Océanos
    Titulo del libro
    Océanos
    , Editores Phaidon / Meister, Anne-Marie
    Phaidon
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    55,00 €

  • Signature Cocktails
    Titulo del libro
    Signature Cocktails
    Schuster, Amanda
    Phaidon
    Una colección de 200 bebidas emblemáticas de todo el mundo, cada una de las cuales ha cambiado la cultura del...
    No disponible
  • The amercian art book
    Titulo del libro
    The amercian art book
    AA.VV
    Phaidon
    ¡Pròxim llançament! Disponible a partir del 20-10-2025
  • FAVIKEN
    Titulo del libro
    FAVIKEN
    NILSSON, MAGNUS
    Phaidon
    No disponible

    49,95 €

  • WILLIAM KENTRIDGE
    Titulo del libro
    WILLIAM KENTRIDGE
    AA.VV
    Phaidon
    No disponible

    39,95 €