ELS BOLETS

ELS BOLETS. COM PREPARAR-LOS 10 VEGADES

Nº:
43
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788494116391
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-941163-9-1
Pàgines:
19
Enquadernació:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
idioma:
CATALAN
Ample:
70
Alt:
100
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
SIN COLECCION

Segurament són l'aliment més antic que coneixem, una font important de  proteïnes per als nostres avantpassats. A més de l'alt contingut proteic, els bolets contenen hidrats de carboni, fibra i vitamines, són baixos en sodi i no porten colesterol. Aquest modest recull de receptes amb bolets té com a propósit posar-vos a l'abast maneres de cuinar-los senzilles, vistoses i que us facin quedar bé.

Matèria a Librerias Nobel.es

Sd edicions a Librerias Nobel.es