El plaer d'aprimar-se

El plaer d'aprimar-se

Editorial:
Columna edicions
EAN:
9788466407847
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-664-0784-7
Pàgines:
150
Enquadernació:
TAPA DURA
idioma:
CATALAN
Ample:
165
Alt:
265
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
(CAT).CUINA

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

  • Poètiques variades
    Titulo del libro
    Poètiques variades
    Nº 30
    Tàpias, Pere
    Comanegra
    Pere Tàpias presenta un recull de poesies i cançons dedicades a la gastronomia, la gent, els pobles i les tra...
    No disponible
  • Poemes
    Titulo del libro
    Poemes
    Tàpias, Pere
    El cep i la nansa
    Pere Tápias ens obsequia amb un llibre ben especial. Una quarantena de  poemes, per endinsar-nos en el món in...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    15,00 €

  • El plaer d'aprimar-se
    Titulo del libro
    El plaer d'aprimar-se
    Tapias, Pere
    Columna edicions
    No disponible
  • Cuines de Vilanova
    Titulo del libro
    Cuines de Vilanova
    Pere Tapias
    Cossetania edicions
    Cuines de Vilanova descriu el paisatge gastronómic d'aquesta vila del Garraf, un indret de platges llargues i ...
    No disponible
  • Taules i fogons
    Titulo del libro
    Taules i fogons
    Pere Tapias
    Cossetania edicions
    Es tracta d'una colla d'articles que formen com una mena d'itinerari lúdic i sentimental que fa l'autor per le...
    No disponible

    12,50 €

Matèria a Librerias Nobel.es

  • Ayuno intuitivo
    Titulo del libro
    Ayuno intuitivo
    Nº 11
    Cole, Will Dr.
    Obelisco ediciones
    Plan de ayuno intermitente y flexible de cuatro semanas para recargar tu metabolismo y renovar tu salud Ésta e...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    22,00 €

  • El libro de los huevos y de las tortillas
    Antic
    Titulo del libro
    El libro de los huevos y de las tortillas
    Nº 1159
    Ortega Klein, Inés
    Alianza editorial
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    6,24 €

  • La ciencia de la carne
    Titulo del libro
    La ciencia de la carne
    Bressanini, Dario
    Gribaudo
    Observar un filete mientras se cuece puede suscitar muchas preguntas. Por ejemplo: ¿deberíamos darle la vuelt...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    22,00 €

  • Las setas a tu alcance
    Titulo del libro
    Las setas a tu alcance
    Murgadas, Francesc
    Aguilar
    ¿Eres de los que sale al monte a buscar setas? ¿O prefieres adquirirlas en el supermercado? ¿Sabes reconocer...
    No disponible

    9,50 €

  • Atlas ilustrado de el champán, el cava y otros vinos espumosos
    Titulo del libro
    Atlas ilustrado de el champán, el cava y otros vinos espumosos
    Susaeta, Equipo
    Susaeta ediciones
    No disponible

    19,95 €

Columna edicions a Librerias Nobel.es