EL GRAN LIBRO DE COCINA

EL GRAN LIBRO DE COCINA

Nº:
II
Editorial:
Logintegral
EAN:
8423793618290
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
idioma:
CASTELLANO
Ample:
200
Alt:
300
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
SIN COLECCION

10,00 €

IVA inclòs

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

Matèria a Librerias Nobel.es

  • Mermeladas y confituras
    Titulo del libro
    Mermeladas y confituras
    Nº Cocina T
    Regás
    Planeta
    Los secretos del Museu de la Confitura de Torrent para preparar en casa y descubrir todas sus posibilidades gas...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    33,95 €

  • Cocina con olla multifunción
    Titulo del libro
    Cocina con olla multifunción
    García Matilla, Laura
    Larousse
    La olla multifunción se ha convertido en uno de los electrodomésticos más habituales en la cocina porque hac...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    20,50 €

  • Escuela de pasta y salsas
    Titulo del libro
    Escuela de pasta y salsas
    AA.VV
    Larousse
    ¿Cómo se elaboran unos raviolis? ¿Cuántos tipos de ñoquis se pueden preparar si se sustituyen las patatas ...
    No disponible
  • La teca
    Titulo del libro
    La teca
    Nº 35
    Domènech i Puigcercós, Ignasi
    Cossetania edicions
    22A EDICIÓ _La teca_, una obra cabdal en la literatura gastronòmica catalana, aparegué l'any 1924 i, des d'a...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    15,50 €

  • La cuina catalana de sempre
    Titulo del libro
    La cuina catalana de sempre
    Robafum, Carlus
    Susaeta ediciones
    La cuina de casa nostra és un retrat acurat de qui i de com som els catalans, queinfluenciats per les cultures...
    No disponible

Logintegral a Librerias Nobel.es