El cep: Com preparar-lo 10 vegades

El cep: Com preparar-lo 10 vegades

Nº:
2
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788460982913
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-609-8291-3
Pàgines:
20
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
200
Alt:
100
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
Productes de Mercat

Ramón Sala, dels restaurants Can Po i Can Cibat, al Ripollès, presenta  d'entrada les característiques d'aquest producte, el seu hàbitat i la  tradició culinària. Les 10 receptes d'aquest llibret solucionen menús  freds, calents, conserves i aperitius.

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

Matèria a Librerias Nobel.es

  • Cocas y tortas
    Titulo del libro
    Cocas y tortas
    Barriga, Xavier
    Grijalbo
    Después del pan, las magdalenas, las galletas y la bollería, por fin le ha tocado el turno a las cocas. La co...
    No disponible

    19,90 €

  • GREENS
    Titulo del libro
    GREENS
    NADEL, JESSICA
    Cinco tintas
    Más de 100 recetas rápidas, apetitosas y nutritivas con las que comer hortalizas a diario sin aburrirlas. La ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    9,95 €

  • Tapas y pintxos con thermomix
    Titulo del libro
    Tapas y pintxos con thermomix
    Susaeta, Equipo
    Susaeta ediciones
    Las tapas y los pintxos se han convertido en una forma diferente de comer: pequeños caprichos que llenan nuest...
    No disponible
  • 1000 receptes d'or
    Titulo del libro
    1000 receptes d'or
    Arguiñano, Karlos
    Columna edicions
    Karlos Arguiñano ens porta un ampli receptari que configura el millor testimo - ni de la seva experiència i a...
    No disponible
  • Pintxos de Donosti
    Titulo del libro
    Pintxos de Donosti
    Susaeta, Equipo
    Susaeta ediciones
    En este libro, le proponemos un acercamiento a las maravillas gastronómicas que la ciudad de Donosti ofrece pa...
    No disponible

Sd edicions a Librerias Nobel.es