"Cuits pel clima" és un estudi profund, rigorós i, sobretot, realista, de com el canvi climà tic està afectant la producció d’aliments en un context de creixement de la població mundial i en un planeta de recursos finits. Urgeix donar resposta al canvi climà tic i al deteriorament del medi ambient i, en aquestes fites, la producció d’aliments hi té un protagonisme singular i cabdal. Per a fer front a tots aquests reptes, els autors proposen diferents solucions, entre les quals destaquen: • L’agroecologia • La intensificació sostenible (genòmica, regadiu, hidroponia...) • L’agricultura i la ramaderia de precisió • La proteïna alternativa • Les energies renovables • La cooperació • ... El contingut es complementa amb quinze experiències d’èxit. Sens dubte, un bri d’esperança que ens marca el camà cap a un món on la producció d’aliments pugui ser més sostenible i responsable. "Cuits pel clima" és un dià leg humil de dos autors de generacions i à mbits professionals diferents. Dues veus valentes preocupades per la seguretat alimentà ria mundial.