CHEMICAL ANALYSIS OF FOOD 2ND.EDITION

CHEMICAL ANALYSIS OF FOOD 2ND.EDITION

Editorial:
Academic press
EAN:
9780128132661
Any d'edició:
Matèria
F?SICA I QU?MICA
ISBN:
978-0-12-813266-1
idioma:
INGLES
Ample:
200
Alt:
300
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
SIN COLECCION

204,88 €

IVA inclòs
Avisar disponibilitat

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

  • PHYSICAL EDUCATION 2 - TEAM UP
    Titulo del libro
    PHYSICAL EDUCATION 2 - TEAM UP
    AYUSO GUINALIU, NEUS / PICÓ I BENET, DANIEL
    Teide
    No disponible

    Consulteu a la nostra
    Llibreria

  • Inventat en català
    Titulo del libro
    Inventat en català
    Josep Pico Garces, Maria
    Mina
    Sabies qui va inventar el telégraf eléctric; la vacuna contra el cólera; el primer submarí; l'hidrómetre, ...
    No disponible

    15,60 €

  • Alimentación en las aminoacidopatías
    Titulo del libro
    Alimentación en las aminoacidopatías
    Couce Pico, Maria Luz
    Usc.univ.santiago compostela
    No disponible
  • Moisés, estigues quiet
    Titulo del libro
    Moisés, estigues quiet
    Nº 58
    Picó, Lliris
    Bullent
    Sóc Moisés i en aquest llibre us explique coses meues. Una d'elles és que sóc hiperactiu. Des dels 5 anys h...
    No disponible
  • EL MAESTRAZGO
    Antic
    Titulo del libro
    EL MAESTRAZGO
    CALERO PICO, ANTONIO
    Calero pico, antonio
    DISPONIBLE (Lliurament en 3-4 dias)

    6,24 €

Matèria a Librerias Nobel.es

Academic press a Librerias Nobel.es