Broiler Meat Inspection

Broiler Meat Inspection

Editorial:
Servet
EAN:
9788416315284
Any d'edició:
Matèria
ANIMALS I MASCOTES
ISBN:
978-84-16315-28-4
Pàgines:
136
Enquadernació:
TAPA DURA
idioma:
INGLES
Ample:
170
Alt:
240
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
VETERINARIA

14,00 €

IVA inclòs

Technical book on avian inspection, written by an author with a wide experience in this field, which tackles the most important findings recorded and reported during broiler meat inspection at abattoirs. After an introduction about poultry inspection, the book describes the  most significant conditions (pathologies, rejections due to poor processing, offal for human consumption) found during broiler inspection. Each chapter is divided into three parts clearly differentiated: definition, origin, and responsibilities arising for veterinarian/inspector. A chapter entirely dedicated to animal welfare  is included in this book. It is focused on the major aspects to be considered by veterinarian/inspector under compliance with current legislation. Therefore, it is intended to provide a complete book with  an accurate practical guidance which helps the veterinarian in his daily work at abattoir.

Matèria a Librerias Nobel.es

Servet a Librerias Nobel.es

  • LOOKING FOR SUCCESS IN DERMATOLOGY CONSULTATIONS
    Titulo del libro
    LOOKING FOR SUCCESS IN DERMATOLOGY CONSULTATIONS
    LLORENTE MENDEZ
    Servet
    THIS PRACTICAL TEXT ON SMALL ANIMAL DERMATOLOGY PROVIDES THE KNOWLEDGE  NECESSARY TO SUCCESSFULLY DIAGNOSE AND ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    69,00 €

  • INSUFICIENCIA CARDÍACA CONGESTIVA
    Titulo del libro
    INSUFICIENCIA CARDÍACA CONGESTIVA
    Rodríguez Velarde, Javier Esteban
    Servet
    Este manual tiene como objetivo presentar al clínico veterinario dedicado a la cardiología, medicina interna ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    9,00 €

  • Manejo y gestión de maternidades porcinas II. La lactación
    Titulo del libro
    Manejo y gestión de maternidades porcinas II. La lactación
    Magallón Botalla, Emilio
    Servet
    Maternidades porcinas II. La lactación es la nueva obra de E. Magallón  y colaboradores, profesionales del se...
    No disponible

    14,99 €

  • Vacunación en avicultura
    Titulo del libro
    Vacunación en avicultura
    Téllez Peña, Sonia
    Servet
    La vacunación es un aspecto clave de la producción avícola. Es uno de los aspectos que más influyen en los ...
    No disponible
  • El inglés en la consulta veterinaria
    Titulo del libro
    El inglés en la consulta veterinaria
    Sainz-Pardo Clares, Luis Alberto
    Servet
    Esta obra está dirigida a todos aquellos veterinarios españoles de animales de compañía que tengan o crean ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    35,00 €