Avui faràs pa. Edició 2021

Avui faràs pa. Edició 2021. Tots els secrets per fer un bon pa, amb més de 40 receptes

Nº:
491
Editorial:
Ara llibres
EAN:
9788417804879
Any d'edició:
Matèria
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-17804-87-9
Pàgines:
168
Enquadernació:
RUSTICA
idioma:
CATALAN
Ample:
135
Alt:
210
Disponibilitat:
No disponible
Col·lecció:
CATALAN

Llevat, farina i agua: és senzill fer pa a casa.
 Tant si vols fer els teus primers pans casolans, com si vols perfeccionar les tècniques que ja coneixes, aquest llibre t'ofereix tot el que et cal saber per convertir-te en un forner expert, en un Superforner o, per què no, en un Forner Jedi.
 Inclou receptes variades i il·lustracions que exemplifiquen passos i resultats; els trucs i els secrets d'un forner de renom, un Einstein dels forns; tots els detalls sobre el pastat, les farines més adequades, la cocció, les panificadores...
 QUE LA FORÇA T'ACOMPANYI, MANS A LA MASSA!

Altres llibres de l'autor a Librerias Nobel.es

  • Hoy harás pan. Edición 2021
    Titulo del libro
    Hoy harás pan. Edición 2021
    Nº 493
    Morera i Ransanz, Jordi
    Ara llibres
    Levadura, harina y agua: es fácil hacer pan en casa. Tanto si quieres elaborar tu primer pan casero como si qu...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias)

    16,50 €

Matèria a Librerias Nobel.es

  • COCINA SANA
    Titulo del libro
    COCINA SANA
    Miller, Emma
    Robinbook ediciones
    La cocina sana es uno de los mejores aliados para la longevidad. Evitar los excesos de grasas, el colesterol y ...
    DISPONIBLE (Lliurament en 1-2 dias..)

    15,70 €

  • Cocina vegetariana
    Titulo del libro
    Cocina vegetariana
    Varios
    Parragon books ltd
    No disponible

    7,95 €

  • EL CAVA, UN VINO FELIZ Y MEDITERRáNEO
    Titulo del libro
    EL CAVA, UN VINO FELIZ Y MEDITERRáNEO
    Martín, Joan C.
    Del lince
    No disponible

    16,00 €

  • La cocina del futuro
    Titulo del libro
    La cocina del futuro
    Castells, Pere
    Tibidabo ediciones s.a.
    La Cocina del Futuro, ya es una realidad. La gastronomía se transforma  para adaptarse a nuestro ritmo de vida...
    No disponible
  • OISHINBO
    Titulo del libro
    OISHINBO
    Nº 6
    KARIYA, TETSU / HANASAKI, AKIRA
    Norma editorial
    NUEVO VOLUMEN DEDICADO AL INGREDIENTE ESTRELLA DE LA GASTRONOMÍA JAPONESA: íEL ARROZ! El arroz es, sin ningun...
    No disponible

Ara llibres a Librerias Nobel.es