Vull sortir de casa!

Vull sortir de casa!
Ficha técnica
Editorial:
OCTAEDRO CATALAN
Año de edición:
EAN:
9788418615726
ISBN:
978-84-18615-72-6
Páginas:
32
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

8,50 €

Vull sortir de casa! és un conte de la sèrie Sense nom, de la col·lecció Contes per pensar, que inclou llibres per aprendre a pensar, entendre el món i conviure. Aquesta sèrie, que s'engloba en el  moviment FILOSOFIA LÚDICA, forma part d'una proposta de literatura filos.fica per a la infància i recull hist.ries d'un nen que comença adonar-se de diverses coses relacionades amb si mateix i amb el seu entorn.
 Aquest conte va ser escrit durant la primera onada de la pandèmia del 2020 a Catalunya. El canvi en les pautes cognitives, emocionals, socials, culturals i relacionals provocat pel confinament i la nova normalitat cal que sigui explorat per la infància. El protagonista, inspirat en criatures reals, planteja les seves hip.tesis i fantasies sobre el que passa i ens mostra clarament la necessitat de dialogar amb les criatures sobre aquesta circumstància, que ens afecta a tots. 
 Al final del conte s'hi inclou un apartat adreçat als adults que proposa activitats creatives i reflexives per tractar aquestes qüestions en profunditat i de manera divertida.

Otros libros del autor

¡Quiero salir de casa!
QuÅ passa en la foscor?
Ciudadanía creativa en el jardín de Juanita
ÀLa paz se logra con la uniùn?
ÀLa paz se logra con el corazùn?