Una bondat complicada

Una bondat complicada
Ficha técnica
Editorial:
LES HORES
Año de edición:
EAN:
9788412168686
ISBN:
978-84-121686-8-6
Páginas:
280
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

18,50 €

La Nomi Nickel té setze anys i viu en una comunitat mennonita del Canadà, una petita ciutat anomenada East Village on les normes religioses són cada vegada més estrictes per evitar la contaminació del món exterior i on ni tan sols arriben els trens. Ella és una adolescent curiosa, desafiadora, amb unes ganes de viure ferotges; desitjaria viure al veritable East Village, el de Nova York, i quedar per fer una cervesa amb Lou Reed.
 «La meitat de la família, la més guapa, ha desaparegut»; la Tash, la germana gran, ha marxat de la comunitat per anar a veure món amb el seu xicot, i la Trudie, la mare, va desaparèixer una nit sense endur-se el passaport i sense cap cotxe l'ajudés a anar-se'n d'un lloc  tan aïllat com aquell.
 La Nomi viu amb el seu pare, un professor desolat i benèvol, fermament  creient, que no ha pogut sobreposar-se a aquestes pèrdues. Per. la vida continua, i la Nomi, rebel, dictarà les seves pr.pies normes i intentarà buscar aliats dins d'aquesta comunitat, alhora asfixiant i protectora. Seguirà fent-se preguntes sobre per què i com van marxar la seva mare i la seva germana, apropant-se cada cop més a la veritat,  i descobrint també el seu propi camí.
 
 «Una novel·la audaç, irreverent i lúcida sobre l'entrada a la vida adulta. I també una exploració intel·ligent sobre la pertinença a una comunitat i a una religió, i sobre l'impuls irresistible d'escapar-se'n.» (Publishers Weekly)
 
 Guanyadora de:
 Governor General's Award for Fiction
 Margaret Laurence Award
 Premi al millor llibre de l'any atorgat pels llibreters canadencs

Otros libros del autor

LES TRISTES RECANCES
Ellas hablan
Complicada bondad