Un home decent

Un home decent
Ficha técnica
Editorial:
LABUTXACA
Año de edición:
EAN:
9788418572036
ISBN:
978-84-18572-03-6
Páginas:
336
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
No disponible

En Nat, un veterà de quaranta-set anys del servei d'intel·ligència secret britànic, creu que els seus anys com a agent operatiu s'han acabat. Torna a Londres amb la seva dona, la pacient Prue. Per., amb l'amenaça creixent de la central de Moscou, l'oficina té una nova missió per a ell: s'haurà de fer càrrec del Refugi, una subestació obsoleta de General Londres amb un grup d'espies força peculiar. L'única llum brillant de l'equip és la jove Florence, que té els ulls clavats al departament de Rússia i en un oligarca ucraïnès que està involucrat en negocis tèrbols.
 A més a més d'espia, en Nat és un apassionat del bàdminton. El seu contrincant habitual dels dilluns al vespre té la meitat de la seva edat: l'introspectiu i solitari Ed, que odia el Brexit, odia Trump i odia la seva feina en una mena d'agència de mitjans. I és l'Ed, precisament, qui arrossegarà la Prue, la Florence i el mateix Nat pel camí de la ira política que els atraparà a tots.
 Un home decent és un enginyós retrat del nostre temps, corprenedor, amb tocs d'humor negre i amb la tensió inigualable del gran cronista de la nostra època.

Otros libros del autor

Un hombre decente
UN HOME DECENT
VOLAR EN CERCLES
EL LLEGAT DELS ESPIES
Volar en cercles