Tyrannosaurus

Tyrannosaurus
Ficha técnica
Editorial:
CLUB EDITOR
Año de edición:
Materia
Novela
EAN:
9788473292559
ISBN:
978-84-7329-255-9
Páginas:
224
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

16,50 €

'Tyrannosaurus' és una novel·la sobre els abusos patits en un seminari per nens de deu a catorze anys. I una lectura on trobar-hi consol. Frontera és un dels novel·listes més dotats de la nostra literatura.
 Mallorca, anys 60. L'estiu s'acaba i el nen Miquel Moragues ingressa al seminari. Es fill d'una casa on manquen els recursos i la mare l'ha  deixat a l'únic lloc on rebre una formació: l'Església, on regna la jerarquia i on els frares prenen possessió dels esperits i dels cossos.
 'Tyrannosaurus' denuncia els abusos sexuals comesos als seminaris de l'Espanya tardo-franquista. Es també un retrat del moment abans de l'adolescÿncia, quan la consciÿncia es desperta. Sota la mirada dels  frares, els nens juguen a futbol i s'enamoren els uns dels altres. Guillem Frontera va escriure Tyrannosaurus al 1970, deu anys després de sortir del seminari. Al nou ep¡leg que ha escrit explica un fet real: durant set anys la seva novel·la no va publicar-se perquÿ el censor estava convenúut que l'havia escrita un estudiant seu.

Otros libros del autor

LA VIDA DELS COSOSS
ELS PLAERS I LES VIRTUTS
ELS CARNISSERS
Sicilia sense morts
L´ardeu al mestre