Tots els meus animals

Tots els meus animals
Ficha técnica
Editorial:
BLUME
Año de edición:
Materia
Literatura infantil: de 0 a 12 años
EAN:
9788418075315
ISBN:
978-84-18075-31-5
Páginas:
48
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
No disponible

* Carismàtiques il·lustracions de gran format en les que s'aparellen diversos animals amb accessoris, les quals dibuixaran els somriures en  els rostres dels més petits, al mateix temps que els aportaran nous coneixements.
 * Des de l'Agustina, l'alpaca peluda, fins als cavalls, que viuen a les planures, aquest llibre conté 23 petits poemes i il·lustracions que inspiraran i trauran punta a la creativitat i imaginació.
 * Imatges artístiques en un simb.lic estil vintage que ens porten a recordar els cartells clàssics.
 
 A les suggeridores pàgines d'aquest llibre, una d'elles mostra una imatge de l'animal i la enfrontada presenta un accessori. Aquesta combinació convida els petits lectors a plantejar-se les diferents personalitats del jove elenc de personatges animals i a viatjar a un regne en el qual els animals interactuen amb objectes d'ús humà. 
 Els breus poemes creen una narrativa que atrau un públic de qualsevol edat. Des de tigres i cocodrils fins lloros o mussols, els extraordinaris matisos del regne animal cobren vida a través de detallats retrats, un simpàtic sentit de l'humor i interessants textos.

Otros libros del autor

Todos mis animales