TOT HA DE CANVIAR - CAT. El món després de la Covid-19

TOT HA DE CANVIAR - CAT
Ficha técnica
Editorial:
RAYO VERDE
Año de edición:
EAN:
9788417925581
ISBN:
978-84-17925-58-1
Páginas:
308
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

21,90 €

Tot ha de canviar!, reuneix destacats comentaristes de tot el món per presentar una anàlisi rica i matisada de possibilitats progressives arran de la pandèmia Covid-19. En aquestes pàgines hi trobareu veus influents, que van des de Roger Waters a Noam Chomsky, Slavoj Äižek a Saskia Sassen. Gael García Bernal, Brian Eno i Larry Charles examinen les conseqüències més culturals i artístiques de la pandèmia, tocant temes dÆamor, joc, comèdia i temps. Les seves paraules se situen al costat dÆanàlisis de les paradoxes i les possibilitats del deute, lÆinternacionalisme i la solidaritat per part dÆAstra Taylor, David Graeber, Vijay Prashad i Stephanie Kelton. Les creixents mesures de vigilància i control en nom de la salut pública són una preocupació per a molts dels col·laboradors dÆaquest llibre, inclosos Shoshana Zuboff i Evgeny Morozov, així com les oportunitats que presenta la crisi per a lÆexplotació per part de financers, tecn.crates i lÆextrema dreta. En contra del retorn a la normalitat i, de fet, a la noció que mai hi havia tal cosa, aquestes converses insisteixen en que  cal un canvi sistèmic urgent per fer front no només a les pandèmies derivades de la destrucció humana de la natura, sinó també a les incessants febleses de capitalisme global contemporani.
 Col·laboradors: Tariq Ali, David Adler, Gael García Bernal, Larry Charles, Noam Chomsky, Brian Eno, Daniel Ellsberg, Kenneth Goldsmith, David Graeber, Johann Hari, Maja Kantar, Stephanie Kelton, Stefania Maurizi, Evgeny Morozov, Maja Pelević, Vijay Prashad , Angela Richter, Saskia Sassen, SaÜa Savanović, Jeremy Scahill, Richard Sennett, John Shipton, Astra Taylor, Ece Temelkuran, Yanis Varoufakis,  Roger Waters, Slavoj Äižek, and Shoshana Zuboff.
 És un recull, urgent, de diàlegs el tema del qual abasta lÆampli espectre de transformacions socials i polítiques mundials que afirmen que són necessàries per evitar lÆextinció humana en un futur proper. Res no pot ser gaire més urgent que aix.. JOHN HAWKINS, OpEdNews.comEl llibre reuneix pensadors progressistes per reflexionar sobre el món que sÆha fracturat arrel del coronavirus. Cada pensador aborda un tema, des de lÆamor i la tecnologia fins a lÆinternacionalisme i la creació de diners i deutes, amb el missatge dÆorganitzar el món dÆuna manera que beneficiï tothom per igual i acabi amb lÆexplotació dels pobres pels rics. India Today

Otros libros del autor

¡Todo debe cambiar!