Si saps caure, t'alçaràs

Si saps caure, t'alçaràs
Ficha técnica
Editorial:
METEORA
Año de edición:
Materia
Negra, policiaca y suspense
EAN:
9788412060324
ISBN:
978-84-120603-2-4
Páginas:
272
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

19,00 €

Emili Espinosa, comissari ara a Montblanc, comença a investigar la mort per caiguda a la Serra de Prades de Laura Fallares, una dona que,  minuts abans de precipitar-se, assegurava tenir proves de la culpabilitat del químic Eduard Gómez Luera, acusat de la mort de la seva dona i pendent de judici.
 
 El cas Gómez Luera, que ha deixat estupefacta i dividida la comunitat mèdica, pren tot el protagonisme i, per indicació del comissari Espinosa, la investigació és traspassada a Barcelona perquè la sergent  Pilar Surroca, fidel col·laboradora seva, se'n faci càrrec juntament amb els seus superiors de la comissaria de les Corts.
 
 La vida de Pilar Surroca, a partir d'aquest fet, comença a complicar-se enormement. La sergent ha de fer front a circumstàncies molt estranyes en l'edifici del Poble-sec on viu, la seva manera de dur la investigació topa constantment amb la jerarquia policial i els seus avenços en el cas Gómez Luera provoquen més dubtes que aclariments. Sobretot quan descobreix una trama de metges disposats a moure's literalment entre la vida i la mort.
 
 Sempre amb el consell d'un Emili Espinosa clarament tocat per l'edat i  per l'últim cas que va haver de resoldre, la sergent Pilar Surroca creixerà com a policia, tot i que n'haurà de pagar un preu altíssim.