Si no et salven les dones...

Si no et salven les dones...
Ficha técnica
Editorial:
METEORA
Año de edición:
Materia
Novela
EAN:
9788412060386
ISBN:
978-84-120603-8-6
Páginas:
304
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

19,00 €

Un funcionari de la presó de Palma troba un pres, de nom Mamadou, mort  en circumstàncies estranyes. Raimon Molina és advocat i fa de voluntari en aquesta presó assessorant legalment els interns. El seu amic Tomeu Vidal, metge forense, li comenta un seguit de dubtes sobre la mort de Mamadou, el jove senegalès arribat a Mallorca clandestinament. Precisament, aquest intern havia parlat amb Raimon sobre casos d'abusos i corrupció dins la presó.
 
 A partir d'aquesta mort, Raimon Molina es veurà immers en un seguit de  trames delictives paral·leles que, juntament amb Xisca, la seva col·lega de bufet, i Elena, una ex militar víctima d'assetjament masclista, miraran de resoldre, assumint uns riscos que, per la presència d'organitzacions criminals molt poderoses, els portaran al límit de la seva capacitat i sovint hauran de posar en joc les seves pr.pies vides.
 
 «Si no et salven les dones...» ens dibuixa una Mallorca molt diferent del paradís geogràfic al qual la solem associar i ens fa un retrat d'una societat i d'una illa que només podran reconèixer els que treballen cada dia per mantenir la seva dignitat.