Senyals de llum. La jove generació que construeix la nova Xina

Senyals de llum
Ficha técnica
Editorial:
EDICIONS SALDONAR
Año de edición:
Materia
Sociologia
EAN:
9788417611262
ISBN:
978-84-17611-26-2
Páginas:
384
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
No disponible

El problema de fer declaracions categ.riques sobre la Xina és que immediatament es pot pensar un exemple que suggereixi el contrari. «Generalitzar és d'idiotes», va dir William Blake. Per. un conjunt de punts forma una imatge, i un grapat de notes poden fer una melodia. 
 Al món, gairebé una de cada cinc persones és xinesa, i a la Xina hi ha  tres-cents vint milions de joves entre l'adolescència i els trenta anys, més que la població total dels Estats Units. Nascuts després de Mao, sense mem.ria de Tiananmen, aquesta generació de fills únics està  transformant radicalment el seu país, un monstre en ple creixement que cada vegada més es postula com una primeríssima potència mundial.
 
 A Senyals de llum, Alec Ash, escriptor britànic de la mateixa generació i resident a Pequín, aporta el testimoni vívid i fascinant de la vida de sis mil·lennistes xinesos amb la idea de presentar-nos aquesta nova generació trencadora. Aquest llibre, humà i revelador, du  el lector més enllà dels estereotips i els titulars de les notícies per mostrar-li què significa realment ser jove a la Xina contemporània. A través de drames i romanticismes quotidians, Ash posa  llum sobre les majors pors i esperances, els reptes i els somnis d'aquells que estan destinats a definir el futur de la Xina, i el del món.
 «Un retrat provocatiu d'una societat que canvia a tota velocitat» Financial Times