Refugis remots. Un viatge als confins salvatges de la Terra

Refugis remots
Ficha técnica
Editorial:
EDITORIAL SIDILLA
Año de edición:
EAN:
9788412156904
ISBN:
978-84-121569-0-4
Páginas:
326
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

20,00 €

Encara hi ha llocs salvatges al nostre atapeït planeta. Partint d'uns quants viatges personals, Dan Richards explora l'atractiu dels refugis  a les muntanyes, boscos, oceans i deserts més llunyans. Són paisatges  que parlen del temps profund, l'escala dels quals ens pot fer caure de cul i abaixar-nos els fums. La naturalesa ind.mita d'aquests llocs forma part de la seva bellesa i, des de fa temps, han atret tota mena d'aventurers, artistes i gent espiritual.
 Tal vegada és ir.nic que aquells que cerquen el silenci, l'aïllament i  l'aventura
 de les terres salvatges tot sovint hagin de fer cap a les barraques, bothies, campaments i refugis creats per l'home. Una part de l'encant d'aquests refugis és la seva simplicitat, amb una estructura prou forta per resistir el mal temps, per. alhora prou simple per no desviar l'atenció del món natural que els envolta.
 Seguint un itinerari des de les Cairngorms d'Esc.cia fins als miradors  dels guaites forestals de l'estat de Washington; de les «cases de joia» d'Islàndia al desert de Utah; dels pobles abandonats i glaçats de Svalbard fins als santuaris del Japó; des de la caseta per escriure  de Roald Dahl al Metroland londinenc fins a un far a l'Atlàntic Nord,  Richards explora paisatges que han inspirat escriptors, artistes i músics i es pregunta per què ens atrau la natura salvatge? Què podem fer per protegir aquests paisatges? I què ofereix el futur als refugis  dels confins més remots?