Quines coses mes estranyes que mengem a Catalunya

Quines coses mes estranyes que mengem a Catalunya
Ficha técnica
Editorial:
LA MAGRANA
Materia
Gastronomia
EAN:
9788482643182
ISBN:
978-84-8264-318-2
Páginas:
144
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Agotado

16,00 €

Temps era temps a casa nostra es menjaven productes deliciosos, peró que ai no haurien guanyat cap concurs de bellesa. Potser per alló de menjar pels ulls, han tingut la consideració d'estranys, perqué a alguns primmirats i llepafils gent, per qué no dir-ho, de poques alegries gastronómiques els fan angúnia o simplement no els coneixen. El presumpte progrés i la vida moderna els han allunyat de la nostra taula, peró n'hi ha que se'n deleixen només de pensar-hi. Parlem de cargols i menuts de bésties diverses, com peus de porc, pulmons, tripa, cap, fetge, escaldums, sang, galtes, ronyons I altres productes  rars i no tan económics propis de la nostra gastronomia més selecta: peus de rata, anques de granota, espardenyes, anguiles, i colomins.

Otros libros del autor

EL LLEGAT DE RONDISSONI
Delicias crudas
Cómo cura el agua de mar