Pickwick

Pickwick
Ficha técnica
Editorial:
Univers
Año de edición:
Materia
Ficcion
EAN:
9788417868260
ISBN:
978-84-17868-26-0
Páginas:
1600
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

49,50 €

Una edició limitada i de luxe d'un dels grans clÃássics de tots els temps, per commemorar el 150 aniversari de la mort de Charles Dickens,  amb l'extraordinÃária traducció de Josep Carner.
 
 Molt poques primeres novel·les han tingut la repercussió de Pickwick,  publicada amb el t¡tol Els papers pòstums del club de Pickwick, una obra mestra del gÿnere còmic, que va catapultar el seu autor, Charles Dickens, un jove de vint-i-quatre anys, a la fama més absoluta. Els lectors de l'ÿpoca es van enamorar de les aventures protagonitzades per aquest grup d'amics tan estrafolari i amb un gust per la vida tan particular. El poeta Snodgrass, l'esportista Winkle i,  sobretot, el que ha passat a la història com una mena de Quixot anglÿs, el senyor Pickwick, i el seu etern escuder, en Sam Weller. De  la ploma de Dickens van sortir les múltiples aventures d'aquests bon vivants, que protagonitzaran les situacions més inversemblants i paròdiques.
 
 Â«Josep Carner va traduir el Pickwick tot dictant-lo en veu alta, mentre feia voltes pel despatx, i el va vessar amb una llengua genuûna, lluminosa i acabada d'estrenar.» AdriÃá Pujol Cruells, El Pa¡s.

Otros libros del autor

CAN̙̍ DE NADAL
Postals d'ItÃália
David Copperfield
Grandes esperanzas
Oliver Twist