Pegasus. L'ESTAT QUE ENS ESPIA

Pegasus
Ficha técnica
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
Materia
Politica
EAN:
9788417804800
ISBN:
978-84-17804-80-0
Páginas:
216
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

18,90 €

7 de juliol de 2020. Dimarts. 11:53h. Un correu entra a la bústia del gabinet del Parlament de Catalunya. El periodista que lÆenvia insinua que Roger Torrent, el President del Parlament, ha estat víctima de ciberespionatge. SÆactiva lÆengranatge que destaparà tota una trama internacional de conspiració que no coneix fronteres.
 Des de Sillicon Valley fins a lÆorient mitjà. Dins els despatxos dÆalts càrrecs polítics i a les nostres llars. M.bils intervinguts, càmeres, escoltes, dispositius de vigilància permanent, malwares, hackers a sou, serveis dÆintel·ligència, comissions governamentals secretes, organitzacions de contraespionatge, magnats de les tecnologies, polítics, jutges, periodistes. Tots formen part de la maquinària conspiradora i corrupta que posa en marxa la lluita pel poder. I avui, poder vol dir informació.
 A ritme trepidant de thriller, Roger Torrent narra per primera vegada el cas dÆespionatge al Parlament de Catalunya i treu el vel als mecanismes subterranis de lÆactual guerra internacional pel control de  la informació.«LÆespionatge no només consisteix en fer-se amb el control de la informació, també és essencial la subtil demostració dÆaquest control, fer explícit el poder. Fer por»