PA (EDICIÓ ACTUALITZADA 2018). Fer a casa i amb el gust de sempre

PA (EDICIÓ ACTUALITZADA 2018)
Ficha técnica
Editorial:
GRIJALBO S.A.
Año de edición:
Materia
Gastronomia
EAN:
9788416895489
ISBN:
978-84-16895-48-9
Páginas:
192
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
No disponible

Com trobem a faltar aquell gust inconfusible del pa acabat de fer! Doncs pot ser ja és hora que recuperem un dels nostres aliments básics  -un ingredient que no pot faltar en cap dieta equilibrada- i tornem a  gaudir d'un gust i unes aromes ben entranyables, que ens fan retrobar  el caliu de casa. Xavier Barriga ens porta la versió actualitzada de Pa, amb cinc noves i originals receptes a base de nous cereals com l'espelta, el blat sarraí o la quinoa. Xavier Barriga, mestre pastisser respectuós amb la tradició i alhora innovador, ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas a pas, a l'abast de tothom. Des de pans rústics, panades, pans integrals, amb fruita seca o llavors, fins a pans d'altres països, pans dolÇos o les peces clássiques de la brioixeria; en aquest llibre trobareu tot alló que cal saber per elaborar un pa sa i de qualitat, un pa que té gust de pa, el gust de sempre. Tot explicat amb un llenguatge clar, il·lustrat  amb esclaridores imatges pas a pas, i amb solucions practiques i efectives als principals problemes que poden sorgir en qualsevol de les fases d'elaboració del pa. A més, el llibre dedica un capítol especial als celíacs i a altres intoleráncies. Seguint les senzilles instruccions d'aquest llibre obtindrás un pa bo, apetitós i sobretot sa, molt sa.

Otros libros del autor

Recetas de hoy, sabor de siempre
Coques
Cocas y tortas
Pa: fet a casa i amb el gust de sempre
Brioixeria: feta a casa i amb el gust de sempre