Moments d'inadvertida felicitat

Moments d'inadvertida felicitat
Ficha técnica
Editorial:
Univers
Año de edición:
EAN:
9788417868789
ISBN:
978-84-17868-78-9
Páginas:
224
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

14,90 €

Moments d'inadvertida felicitat és un llibre sobre els petits fets de la vida quotidiana que il·luminen els nostres dies de manera desapercebuda.
 
 Com quan fas cua al supermercat, quan estàs atrapat en un embús o quan  esperes que la teva xicota surti de l'emprovador. És en aquests moments del tot inesperats i imprevisibles que la realitat sembla convergir en un únic punt i el fa brillar intensament. En aquest precís instant un és conscient d'haver viscut un moment de felicitat inesperada.
 
 Pàgina rere pàgina, moment rere moment, el lector és aclaparat per una  onada de diversió, intel·ligència i sorpresa. L'autora recull, cataloga i fa de les seves vivències epifanies que floreixen a cada cantonada del carrer. I és que, sovint, només reduint la vida al significat més simple és com aconseguim assaborir-la del tot.
 
 Pot existir la felicitat inadvertida? Com, si no d'aquesta manera, podem anomenar aquells plaers intensos i fugissers que puntuen els nostres dies, il·luminant-ne els minuts?
 
 «Sedueix el lector amb una franquesa subversiva: insinuar que la felicitat no és el gran què que tant explota la indústria de l'autoajuda sinó la capacitat de detectar les minidosis de felicitat que, per inèrcia o arrogància, rebutgem o menyspreem.» Sergi Pàmies

Otros libros del autor

Momentos de inadvertida felicidad
Momentos de inadvertida infelicidad