Llavors de l'ànima

Llavors de l'ànima
Ficha técnica
Editorial:
EDICIONS SALDONAR
Año de edición:
Materia
Poesia
EAN:
9788417611408
ISBN:
978-84-17611-40-8
Páginas:
200
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

18,00 €

Llavors de l'ànima de Carolyn Mary Kleefeld ofereix un guiatge psicol.gic i emocional expressat en un to més alt ?revestit amb tota mena de magnífics colors i expressions mundanals.
 
 Experimenta aquestes «llavors de l'ànima» com a meditacions psicoespirituals i poden produir-te una transformació més gran que moltes hores de teràpia.
 
 ?Laura Archera Huxley
 
 El conjunt d'aforismes que integren Llavors de l'ànima, de Carolyn Mary Kleefeld, són un veritable condensat de saber. Per. no un saber erudit o llibresc, sinó un saber real, viscut, un saber creat, fruit de la contemplació de l'experiència que té lloc en aquell indret en què el temps cronol.gic no té cap poder.
 
 Tot aquest procés evolutiu l'ha anat descobrint, fent conscient Carolyn Mary Kleefeld, poeta artista, artista poeta. I, pensant des de  si, pensant des de la pr.pia experiència, ha escrit un llibre que és un escandall preciós com un tresor i inspirador com una sortida del Sol.
 
 L'art genuí de Carolyn Mary Kleefeld és com els seus aforismes perquè troba la inspiració en el seu esperit net de noses, de condicionants. 
 
 ?Teresa Costa-Gramunt