LES CADENES SUBTILS

LES CADENES SUBTILS
Ficha técnica
Editorial:
TERRA IGNOTA
Año de edición:
Materia
Novela
EAN:
9788494396779
ISBN:
978-84-943967-7-9
Páginas:
198
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

16,00 €

El 15 de setembre de 1993, un home va aparèixer penjat a la seva habitació en una residència del Camp de Tarragona. El cas queda sense resoldre fins que la Mimí, vint anys més tard i en la seva primera feina, descobreix un document que li crida l'atenció i l'empeny a investigar pel seu compte.
 Al mateix temps, trava una gran amistat amb la Maria, la resident més trempada de la residència, que ha tingut una vida singular mai explicada a ningú. La Maria la convida a escriure la seva vida en forma de memòries, les quals anirà desgranant, com baules d'una cadena  a la qual la Mimí quedarà lligada sense adonar-se'n.
 «... i és curiós que les cadenes que ens lliguen més fort són les que s'han forjat en els nostres primers anys. Fixa-t'hi: tu ets molt jove i, pel que sigui, arrossegues un complex que marca la teva vida, i sempre el tens present. No trobes que actua com una cadena que cada vegada que mires d'avançar et reté i t'immobilitza? -És veritat -sembla sorpresa per la reflexió i pensa que la Maria no l'ha fet per casualitat-. I tu tens cadenes d'aquestes... com els has dit? Cadenes subtils?...»
 Aquesta novel·la tracta de joves, de vells, dels seus mons i dels pocs  punts que aparentment els uneixen. Amb el rerefons del crim, explica dues històries: una actual i l'altra que arrenca de la Guerra Civil. A  partir de cert moment, ambdues històries s'enllacen i ja no poden subsistir una sense l'altra. Conflictes, sentiments i intriga, amb certes dosis d'humor, es mostren en els quatre escenaris en els quals transcorre la història: Tarragona, Barcelona, Montblanc i Baltasana.

Otros libros del autor

La llum de l'impostor
CAMINS DE PEDRA
EL SILENCI DE VALLBONA